Kip en Meer is in 2019 opgericht door Petra. Zij heeft de passie voor koken al van kleins af aan van thuis uit meegekregen. Zowel vader als moeder stonden geregeld thuis in de keuken om lekkere verse maaltijden te koken, maar ook werd er regelmatig een geslacht varken mee naar huis gebracht. Het is daarom ook niet vreemd dat ze na haar middelbare school een koks opleiding volgde.
Na het behalen van dit diploma werkte ze als kok in de keuken van een psychiatrisch centrum. Hier mocht ze nog eens een 2 jarige opleiding volgen tot zelfstandig werkend grootkeuken kok. In de 12 jaar dat ze daar heeft gewerkt heeft ze heel veel ervaring op mogen doen. Er werd daar in 1e instantie voor een 500 cliënten voeding bereidt. Nadien is dit uitgebreid naar een 1000 maaltijden dagelijks.
Met onze nieuwsbrief blijft u altijd op de hoogte van de laatste updates over onze standplaatsen, menu en acties.
Copyright © 2024. All Right Reserved.